Whilst we talk of a three year improvement programme, this is only the build element and the journey from the initial community survey in 2010 along with the many applications for funding has obviously taken time. Phase 1 (the internal improvements to the hall) was funded through local fundraising and a generous grant from the Parish Council.


Phase 2, the addition of the new lobby and meeting room again was only made possible by grants, donations and community support. We would like to thank The Garfield Weston Foundation for its generous grant and belief in our abilities to see the project through, the Parish Council for its financial support and the community for all the fund raising and support in kind that has made this project possible.


It is now a time for bringing the building back into community use and looking to maintenance and small internal improvements. However when we started out in 2010 to ask the community what was needed the overridng need was a larger hall and improved performance facilities. This will obviously take some time, but we continue with our commitment to the community to work towards providing a new larger hall and improved car parking.  Hopefully it will not take another ten years.

Artist's Impression

The Village Hall is now at the end of a three year improvement programme which has seen the building re-organised and updated with the addition of a new entrance and lobby,  kitchen upgrade, disabled toilets and the addition of a new meeting room.

Copyright © Willington Village Hall. All rights reserved

EXISTING